Alles om je
op weg te helpen

Bij Op ’t Hof hebben we niet alleen gereedschap en producten voor bouw, industrie en techniek; we hebben ook een uitgebreid assortiment materialen en onderdelen voor auto, truck, bouwvoertuigen en (bouw)machines. Van accu’s tot smeermiddelen en van verlichting tot kabels; bij Op ’t Hof hebben we alles om je op weg te helpen!

ACCU VERVANGEN

Heb je een vervangende accu nodig voor auto, vrachtwagen, boot of industrieel voertuig? Wij hebben een breed assortiment. Daarmee ben je snel weer op weg.

SMEERMIDDELEN

Ook voor kwalitatief hoogstaande smeermiddelen voor alle mogelijke automotive en industriële toepassingen kun je bij de Op ’t Hof vestigingen in Nederhemert, Urk, Veen en Wolvega terecht. We hebben hoogwaardige industriële smeermiddelen van de meest gerenommeerde merken in ons assortiment. We kunnen smeermiddelen in elke gewenste hoeveelheid leveren. Onze verkopers kunnen je adviseren welk smeermiddel het meest geschikt is.

KENTEKENPLATEN RDW-ERKEND

Als officieel RDW-erkend bedrijf kan Op ‘t Hof voor elke toepassing wettelijk goedgekeurde – vervangende – kentekenplaten produceren. Die zijn meestal nog dezelfde dag klaar. In de directe omgeving van onze Op ’t Hof vestiging Veen kan onze bezorgservice de kentekenplaten bovendien twee keer per dag op locatie afleveren.

KENTEKENPLATEN NODIG?
MAKEN WE DIRECT VOOR JE

AUTOSLEUTELS LATEN DUPLICEREN

Bij Op ’t Hof kunnen we autosleutels van alle gangbare typen en merken auto’s voor je bijmaken. Ook voor het dupliceren voor autosleutels met transponder hebben we gespecialiseerde apparatuur. Klaar terwijl je lacht. Tegen een scherpe prijs! Meer weten over onze gespecialiseerde sleutelservice? Kijk dan ook even bij onze sleutelservice.

ONZE VERKOPERS DENKEN MET JE MEE

Onze verkopers hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring in de automotive-branche opgebouwd. Ze denken graag met je mee en kunnen je dan ook uitgebreid adviseren. Met hun kennis helpen ze je graag de juiste keuzes uit het assortiment te maken.

Gasflessen

We hebben een breed assortiment gasflessen voor bedrijven en particulieren.

Alle services

  • Reparatieservice
  • Slijpservice
  • Sleutelservice
  • Keuringen
  • Bezorgservice

heb je een vraag?

bekijk onze
nieuwste folder