OP ’T HOF
TECHNISCHE GROOTHANDEL

Sinds 1999 is Op ‘t Hof dé specialist in gereedschap, techniek, veiligheid en bedrijfskleding bij jou in de buurt. Je vindt bij onze technische groothandels een ruim assortiment materialen op het gebied van bouw, industrie en techniek. Tegen een scherpe prijsstelling.

ARTIKELEN VOOR BOUW, INDUSTRIE EN TECHNIEK UIT VOORRAAD LEVERBAAR

We hebben de meeste producten op voorraad en anders zijn ze snel leverbaar. En met onze bezorgservice heb je je bestelling vaak nog dezelfde dag in huis.

SERVICES WAAR JE ALTIJD OP KUNT REKENEN

Bij Op ’t Hof kun je rekenen op praktische diensten zoals onze sleutelservice, reparatieservice, keuringen, slijpservice en kentekenplatenservice. En als je even moet wachten, staat er uiteraard een bakje koffie voor je klaar!

DE JUISTE KEUZE IN MATERIAAL EN GEREEDSCHAP

Bij ons draait alles om service, persoonlijk advies én uitstekende nazorg. Welke uitdaging je in het werk ook tegenkomt: onze verkopers komen altijd met de meest praktische oplossing. Als klant profiteer je van onze parate kennis en jarenlange ervaring. Met Op ’t Hof als partner maak je de juiste keuze in materiaal en gereedschap.

ALLES VOOR BOUW, INDUSTRIE EN TECHNIEK

Op ’t Hof heeft een breed assortiment kwaliteitsproducten voor bouw, industrie en techniek. Onze groothandels zijn gespecialiseerd in:

  • Handgereedschap
  • Elektrisch gereedschap
  • Stationaire machines
  • Techniek
  • IJzerwaren
  • Bevestigingsmaterialen
  • Lijmen en kitten

bekijk hier
alle services

bedrijfskleding
hebben wij ook

PRODUCTEN ÉN DIENSTEN

Bij Op ’t Hof helpen we je niet alleen met producten. We bieden ook verschillende diensten voor de bouw, industrie en techniek. Of onze eigen werkplaatsen en deskundige vakmensen voor reparaties en onderhoud. Daarnaast verzorgen onze ervaren keurmeesters veiligheidskeuringen van elektrisch gereedschap en klimmaterialen volgens wettelijke normen. Onze slijpservice houdt machinemessen, elektrisch gereedschap en handgereedschap scherp.

ERVAREN VAKMENSEN

Nog zo’n voordeel van onze jarenlange ervaring? We weten waar we over praten. Dus ook waar jij het over hebt. De specialisten van Op ‘t Hof kennen de branche en het assortiment. Ze kunnen je uitgebreid adviseren over onze producten en diensten. En ze komen altijd met een praktische oplossing waarmee je verder kunt.

BESTELLEN ÉN BEZORGEN IN NEDERHEMERT, URK, VEEN EN WOLVEGA

De Op ’t Hof vestigingen beschikken over een eigen bezorgservice. Onze chauffeurs rijden meestal meermaals per dag hun bezorgrondes in de regio. Producten die je bij ons bestelt of aanbiedt ter reparatie, slijpen of keuring worden in overleg opgehaald en weer netjes op locatie afgeleverd.

HISTORIE OP ‘T HOF

Op 1 september 1999 is Jan op ’t Hof aan de Ormelingstraat in Nederhemert voor zichzelf begonnen. In 2002 verhuisden we naar een geheel nieuw pand aan de Nijverheidstraat 22. Met een groei van 100m2 naar 400m2 -en in 2009 nog eens 100m2 extra- konden we ons assortiment flink uitbreiden. In september 2008 opende Pieter op ’t Hof een vestiging van 175 m2 op Urk. In 2010 kochten we een kavel op Urk waarop Pieter een nieuw bedrijfspand bouwde. In Nederhemert kochten we in hetzelfde jaar een kavel op het bedrijventerrein Ambachtshof, waar we nog steeds zijn gevestigd. In 2019 werd het pand ook nog eens uitgebreid. In 2016 nam Jan op ’t Hof Technische Groothandel Versluys in Veen over. Deze is nu bekend onder de naam Op ’t Hof Technische Groothandel. Sinds maart 2021 heeft Op ’t Hof ook een vestiging in Wolvega. Deze vestiging is van Gerrit op ’t Hof.

ONDERDEEL VAN PROFNORM

Op ’t Hof is onderdeel van de succesvolle en herkenbare Profnorm formule. Met onze centrale inkoop kunnen we onze inkoopprijzen scherp houden. Ook profiteer je als klant van de kennis, ervaring en betrouwbaarheid van een grote organisatie.

Bekijk hier alles over Profnorm

WIL JE MEER WETEN OVER OP ‘T HOF EN ONZE VESTIGINGEN?

Neem dan contact op met een van onze vestigingen.