Veilig blijven werken?
Wij keuren je gereedschap!

Op ’t Hof staat voor: veilig kunnen werken onder alle omstandigheden. Daarom is de regelmatige (veiligheids)keuring van elektrische apparatuur belangrijk. Onze specialisten voeren keuringen uit volgens NEN 3140, NEN 2484 en NEN 2718 certificeerbare veiligheidsnormen.

REGELMATIG KEUREN VOORKOMT ONGELUKKEN

Om ongelukken en schade te voorkomen is het van het grootste belang om machines en gereedschap in optimale conditie te houden. Het regelmatig keuren hoort daar uiteraard bij. Oók om aan de zorgplicht naar personeel te voldoen. Zo blijft het werk veilig en is het risico op extra kosten door bedrijfsongevallen en uitval door brand of storing minimaal.

NEN 3140 KEURING GEREEDSCHAP

Wij keuren elektrische installaties en machines op alle aspecten van veilige bedrijfsvoering. Onze vakmensen voeren keuringen uit volgens NEN 3140-norm. Zo weet je zeker dat gereedschap en machines structureel aan de wettelijk vereiste technische- en veiligheidsnormen voldoen.

KEURING VAN VALBEVEILIGING EN KLIMMATERIALEN VOLGENS NEN 2484 EN NEN 2718 NORM

Veilig kunnen werken geldt natuurlijk ook voor klimmateriaal zoals ladders, trappen en rolsteigers. Laat ze daarom regelmatig keuren. Onze specialisten kunnen de periodieke keuring voor je uitvoeren. Wij keuren volgens de gangbare NEN 2484 en NEN 2718 norm.

INCLUSIEF KEURINGSRAPPORT

De resultaten van de keuring worden door onze keurmeesters voor je vastgelegd in een officieel keuringsrapport. Komen er verbeterpunten uit de keuring naar voren? Dan kunnen we die desgewenst in onze eigen werkplaats uitvoeren. Meer informatie vind je bij onze reparatieservice.

Afspraak maken om te keuren?

Neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Alle services

  • Reparatieservice
  • Slijpservice
  • Sleutelservice
  • Keuringen
  • Bezorgservice