EEN BEDRUKT OF GEBORDUURD LOGO
OP JE BEDRIJFSKLEDING?
DAT KAN!

Je bedrijfskleding voorzien van een naam en/of het logo van je bedrijf is een eenvoudige manier om naamsbekendheid van je bedrijf te creëren. Ons ervaren kledingteam brengt jouw logo of bedrijfsnaam met de hoogst mogelijke zorg en kwaliteit aan op je bedrijfskleding. Bij ons kan je laten bedrukken en borduren vanaf 1 kledingstuk!

BEDRUKKEN

Voor het bedrukken van werkkleding maken wij gebruik van onze eigen transferdrukpers. Dat maakt ons flexibel en we kunnen de kwaliteit van het drukwerk bewaken. Veel van onze klanten hebben bij ons transfers op voorraad liggen. Zo kunnen we de werkkleding sneller leveren. Wil je een klein aantal logo’s dan is dat ook zeker mogelijk. We kunnen zelf logo’s plotten en daarna bedrukken op de werkkleding die je wenst. Je logo kan je aanleveren als AI of EPS bestand.

BORDUREN

Borduren van bedrijfskleding doen we in eigen huis. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Omdat wij het borduren zelf doen, zijn we flexibel en kunnen we het borduurproces constant in de gaten houden. Geborduurde logo’s zijn kleur- en slijtvast en duurzamer dan bedrukte logo’s, zelfs na vele wasbeurten. Onze garens zijn wasbaar op 95 graden Celsius, kunnen chemisch gereinigd worden, in de droger en ze kunnen gestreken worden. Een geborduurd logo is hierdoor wel duurder. Geborduurde logo’s kunnen in alle kleuren geborduurd worden. De door de klant aangegeven kleuren zullen we zoveel mogelijk matchen met onze borduurgarens. We kunnen borduren op truien, jassen, poloshirts, werkbroeken en mutsen. T-shirts en andere dunne kleding wordt afgeraden om te borduren. De stof hiervan is te licht waardoor het tijdens het borduurproces kan gaan trekken en kapot kan gaan. Regenjassen en waterdichte jassen zijn ook niet geschikt om te borduren. De kledingstukken zijn dan niet meer waterdicht.

Voordat we beginnen met borduren van jouw bedrijfskleding hebben wij je logo nodig als JPG of PDF bestand. Dit wordt omgezet naar een borduurkaart.

Het is mogelijk dat je een digitaal voorbeeld krijgt van hoe het logo op het juiste kledingstuk eruit komt te zien. Na akkoord gaan wij aan de slag. Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op via kleding@opthofbv.nl!

Meest gestelde vragen

De kosten voor het bedrukken en/of borduren van bedrijfskleding is afhankelijk van verschillende factoren. Voor een precieze prijsindicatie kan je het beste een offerte aanvragen bij onze verkopers.

Wij bedrukken en borduren ook aangeleverde kleding.

Een fullcolour logo kunnen wij bestellen en dan bedrukken. Voor het borduren zoeken we de kleuren die het dichtste bij de werkelijke kleuren komen.

Voor bedrukken: AI of EPS-bestand. Voor borduren: JPG of PDF- bestand.

Volg de wasinstructies van het kledingstuk Bedrukte kleding 48 uur na aankoop voor de eerste keer wassen. Bedrukte kleding niet hoger dan 40ºC wassen en NIET in de droogtrommel. Gebruik een vloeibaar wasmiddel bij bedrukt textiel, dat is minder agressief dan poeder. De bedrukking nooit strijken. Als je kleding direct na het wassen ophangt, voorkom je slijtage en beschadiging op de bedrukking.

Volg hiervoor de wasvoorschriften van het kledingstuk