bezorgen op ‘t werk?
doen we graag

Bij Op ’t Hof doen we er alles aan om het werk zo efficiënt mogelijk te maken. Daarom staan de chauffeurs van onze bezorgservice met plezier voor je klaar. Met ons eigen transport rijden we dagelijks bezorgroutes in de regio. ‘s Morgens artikelen besteld, dan leveren onze chauffeurs de bestelling in principe binnen 24 uur af. Vraag naar de mogelijkheden!

BESTELLEN PER APP, TELEFOON OF MAIL

Wij houden het graag persoonlijk. Daarom zijn we altijd makkelijk bereikbaar. Dus heb je direct bevestigingsmaterialen, machines of gereedschap nodig? Dan kun je bij ons snel en makkelijk bestellen. Bestel je ’s morgens? Dan brengen onze chauffeurs de artikelen meestal nog dezelfde dag in de regio op de plek waar ze nodig zijn.

OPHALEN VOOR REPARATIE, SLIJPEN OF KEURING? GEEN PROBLEEM!

Laat je gereedschap of machines in één van onze Op ’t Hof vestigingen repareren, slijpen of keuren? Dan kunnen onze chauffeurs het materiaal bij je ophalen en naderhand op locatie weer afleveren. Op die manier hoef je geen tijd te verliezen.

DE VERTROUWDE GEZICHTEN VAN OP ‘T HOF

Onze persoonlijke aanpak geldt zéker ook voor onze bezorgservice. Onze chauffeurs zijn een bekend en vertrouwd gezicht in de regio. Ze komen meestal al járen bij onze klanten op locatie. Onze chauffeurs kennen hun klanten en kunnen meepraten over het gebruikte materiaal en de werkprocessen. Met hun vaak járenlange ervaring in de branche kunnen ze je uitgebreid adviseren en helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing voor elke uitdaging. Die persoonlijke aanpak vinden we bij Op ’t Hof heel vanzelfsprekend.

meer weten over onze bezorgservice

Neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Alle services

  • Reparatieservice
  • Slijpservice
  • Sleutelservice
  • Keuringen
  • Bezorgservice