OP ’T HOF? SLEUTELSERVICE
MET EEN GLIMLACH!

Sleutel kapot of snel extra sleutels nodig? De Op ‘t Hof vestigingen in Nederhemert, Urk, Veen en Wolvega beschikken over een eigen sleutelservice. Onze specialisten kunnen de meest voorkomende sleutels direct voor je dupliceren. Ook autosleutels. Klaar terwijl je lacht. Met een kop koffie!

Sleutels laten bijmaken?

Je kunt bij de sleutelservice van Op ‘t Hof terecht voor:

  • Huissleutels
  • Fietssleutels
  • Kluissleutels
  • Autosleutels met of zonder transponder

Sleutels met code en certificaat

Ook sleutels met een beveiligingscertificaat kunnen we dupliceren. Inclusief de officiële certificering van de sleutel. Met het bijbehorende certificaat en de persoonlijke, unieke code kunnen bij onze vestigingen altijd extra sleutels worden bijgemaakt als dat nodig is. Van de sleutels met certificaat die wij dupliceren bewaren we de unieke sleutelcode in een beveiligde omgeving. Op die manier kunnen we ook altijd beveiligde sleutels inclusief code voor je kopiëren.

Autosleutels met of zonder transponder

Bij Op ‘t Hof kunnen we autosleutels van alle gangbare typen en merken auto’s voor je bijmaken. Ook voor het dupliceren van autosleutels met transponder hebben we gespecialiseerde apparatuur. Klaar terwijl je lacht. Tegen een scherpe prijs!

Cilindersloten bijbestellen?

Al je deuren in huis openen en sluiten met dezelfde sleutel? Geen probleem. Als je al een certificaat of sleutelnummer hebt kunnen onze slotenmakers een nieuwe cilinder aan jouw huidige cilinderslot toevoegen. Neem het certificaat of de originele sleutel mee als je komt bestellen en we maken het voor je in orde. Bij de sleutelservice van Op ’t Hof kunnen we met die persoonlijke code altijd extra sleutels voor je bijmaken. Alle cilinders zijn voorzien van het SKG-keurmerk.

Sluitplan voor bedrijfspanden

Onze sleutelspecialist denkt graag met je mee over een sluitplan als dat nodig is. Bijvoorbeeld voor een bedrijfspand. Dat betekent: één of meerdere masterkeys waarmee je álle deuren in het pand kunt openen en extra sleutels voor werknemers waarmee je alleen vooraf bepaalde deuren kunt openen. Daarvoor kunnen we altijd gespecialiseerde sleutels op code maken.

meer weten over onze sleutelservice

Neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Alle services

  • Reparatieservice
  • Slijpservice
  • Sleutelservice
  • Keuringen
  • Bezorgservice