Andere naam,
Dezelfde service

Op 't Hof Nederhemert
Ambachtshof 2
5317 NN Nederhemert
Op 't Hof Urk
Het Spijk 17
8321 WT Urk
Op 't Hof Veen
Bagijnhof 49
4264 AZ Veen
Op 't Hof Wolvega
Industrieweg 1
8471 AD Wolvega
Op 't Hof Heythuysen
Biesstraat 59
6093 AC Heythuysen
Nederhemert
Wolvega

Welkom op de website opthofbv.nl. Per 1 mei 2024 is het bedrijf Frank Coolen Machines BV overgenomen en zal voortaan verder gaan als Op ‘t Hof Heythuysen BV. Vanwege persoonlijke omstandigheden hebben Frank en Jacqueline Coolen besloten hun bedrijf over te dragen. Deze stap hebben ze genomen met het oog op de toekomst van hun medewerkers en de continuïteit van de service die je van hen gewend was. Voor meer info over de vestiging Heythuysen klik hier

De komende tijd zal er niet zoveel veranderen. In overleg met het team willen we in de toekomst het assortiment uitbreiden met onder andere bedrijfskleding en als extra service machines als verhuur gaan aanbieden.
Ben je nieuwsgierig geworden wie wij zijn? Wil je een indruk krijgen van Op ‘t Hof? Kijk op opthofbv.nl of kom gerust langs bij één van onze vestigingen als je in de buurt bent! De koffie staat klaar.

Jan en Gerrit op ‘t Hof

Aan het woord


De focus van Op ’t Hof op kwaliteit en vakbekwaamheid garandeert dat de hoge standaarden die u van ons gewend bent, gehandhaafd blijven. Ook zijn wij overtuigd dat deze nieuwe fase in de geschiedenis van ons bedrijf zal zorgen voor een naadloze voortzetting van de dienstverlening die u van ons gewend bent. We willen u hartelijk danken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking die wij de afgelopen jaren hebben mogen ervaren. Wij kijken uit naar een voortzetting van deze relatie onder de vlag van Op ’t Hof Heythuysen BV.

Familie Coolen

Wij als enthousiaste en gemotiveerde verkopers blijven voor je klaar staan!

André, Sandro en Freek

Ervaren vakmensen

We weten waar we over praten

De juiste oplossing

Advies op ieder technisch vlak

Bezorgservice

Bezorgen in de regio

Ontzorgt met plezier

Met Op ‘t Hof sta je nooit stil

ontzorgt met plezier

Met Op ‘t Hof sta je nooit stil